Post by dessaogasrafe on Feb 10, 2022 23:53:20 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Nem díjazom, hogy a dungeon trials is PvP lett. Pvpre van egyèb lehetősèg a tower pedig egy jó fejlödõ hely volt...
Egy kicsit kibalancolatlan de menni megy
Nem tudom letölteni az alkalmazást.
Mighty Party Lakon Peranan mhb
A játék szórakoztató és segít eltölteni az időt. Azt nem szeretem, amikor párba állsz, hogy megküzdj valakivel, akinek majdnem kétszerese az erőszinted... nem beszélve arról, hogy ez hányszor történik meg. Ez csak kiveszi a szórakozást egy olyan játékból, amely állítólag stratégiát használ. Szintén nem szórakoztató harcolni valakivel a szinted felével.**** ez egyre rosszabb. Kérem, segítsen.Ha szeretnéd, vannak példáim is.
Nagyon nem azt kell csinálni amit a reklám mutat. Árverés!!
Jó idő gyilkos. Gyűjthető harci játék, amely a Magic the Gatheringre emlékeztet.
Hmm... most mit csináljak... a verekedés volt az egyetlen ok, amiért szó szerint végig játszottam tegnap egészen addig, amíg karbantartás miatt le nem ment. Elég szórakoztató volt, miközben a bajnoki dobozok kinyitására vártam. Nem szeretem a Colosseumot. 3 megy, majd 200 perc várakozás, mielőtt mehetsz. Mosás, öblítés, ismételje meg. Ez gyorsan elfogyott.
A pay to win rendszer nem túl barátságos számomra, de jó játék lehet, ha valódi pénz nélkül közelítené meg a háziállatokhoz hasonló dolgokat.
Szeretnék magasabb értékelést adni ennek a játéknak, de nem tehetem. Annyi hiba van, hogy fájdalmas. 1. A játék folyamatosan összeomlik az eseménycsaták során 2. Az ellenségek véletlenszerű képességeket kapnak, amelyeket semmi sem biztosít 3. csapatait olyan képességek érintik, amelyek sehol nem szerepelnek 4. minden bejelentkezéskor megtámadnak a játékvásárlási hirdetésekben, amit más játékok engedélyeznek. egy megtekintés után kihagyod. Ez minden bizonnyal az egyik, hogy részt vegyen a hosszú játékban, és nagyon sok ajándékot adnak!
A feleség már vagy egy éve játszik, és most jöttem rá. Nagyon szórakoztató. Még nem veszítettem el a neten.
Ez egy sz@r, nem is az a játék ami a hirdetésben van. Ha engem kérdezel ne töltsd le😊.
Jó játék
Nagyszerű oktatóanyagok, grafikák, küldetések. Ha teheti, költsön egy kis pénzt az utazás folytatására.
Mighty Party Hry na hrdiny dcxw
Üdvözlet! Új frissítés után. A szabotázs lebonyolítása nem sikerült, és a Facebookon keresztüli belépési kísérlet során egy bűnszövetség létrehozását vagy csatlakozását kérte. Mi a fene, hogy tegnapig jól működött a játék
Függő lettem nagyon jó játék
A játék jó játékra és bitstratégiai teljesítményű, de a rendszerfrissítési folyamat nagyon kiábrándító.
Nem is az ami a képeken van
Nagyszerű játék, könnyen játszható, nem kell fizetnie a nyerésért, ahogy mások azt mondják, csak adj időt, és rengeteg karaktert adnak ingyen, például legendás, mint minden hónapban, és drágaköveket kapsz, hogy csomagokat és aranyat vásárolj, amit érdemes letölteni.
Már nagyon az elején sok pénzt kell költeni, hogy tovább tudj haladni.
Ez nem a Nutaku csaj háborújának SFW verziója? 😂 Aka. C**t háborúk. *Szerkesztve* Nos, a játéknak semmi köze a képernyőképekhez és a hirdetésekhez. A toronyjáték nem lényeges, sem a játék lényege. Sok dolog félrevezető. Pénzéhes volt a Nutaku NSFW verziója (mint szinte az összes fent lévő játék), és itt is pénzéhes (mint szinte az összes mobiljáték).
Nagyon régen kipróbáltam ezt a játékot, de akkor nem igazán motiváltam a játékra. Most újra próbálkozom, és az akkori fejlődésem eltünt. Nem hiszem, hogy meg kell magyaráznom, hogy ez miért kényszerített eltávolítani... Javítsd ki.
Gyerünk srácok, most már túl vagytok rajta, az emberek nem hülyék, tudják, hogyan találják meg, hol költhettek, felugró képernyő nélkül minden alkalommal, amikor bezártok egy ablakot, csak felbosszantjátok a szokásos játékosokat... többet költök a képernyők bezárásának ideje, mint a játék, a játék nagyszerű mindig is az volt, hogy ne rontsd el most eltávolítom ezt a felülvizsgálatot, amikor eltávolítod a felugró ablakokat, és visszateszem az 5*-ost.. Deal?
Valóságos szemét. Hacsak nem TÖLT pénzt a játékba, semmire sem jut. A VIP-státuszod csak néhány órától néhány napig tart, hacsak nem adsz nekik állandóan pénzt naponta-kétnaponta. Legalább a többi játék megnyerése érdekében VIP-státuszod és szinted megmarad. Ezenkívül a Divine Aréna egy szemét, nem használhatod a kártyáidat, és a használt karakterek fele nem képes nyerni. Összességében mohó, és senkinek sem éri meg az idejét. Ne fáradj. Valaha.
Izgalmas és szórakoztató játék. Bárcsak lenne egy koncentráltabb módja annak, hogy a kedvenc karaktereid szinttel feljebb köszörülj, mivel a bajnokod szinte csak szerencse kincscseppek alapján. Még azt se bánd, ha a boltból abit fizetsz rá. De jó lenne, ha megadnád, melyik karakterről szeretnél tapasztalatot szerezni akár bolton keresztül, akár játék közben. Nagyszerű munka, különben nagyon addiktív és szórakoztató.
Semmi köze a hirdetéshez
Igazán tisztességes játék, bár a bélyegkép nem igazán egyezik a tényleges játékmenettel (ami szerintem több letöltést jelentene), elképesztő. Egy problémám van vele, hogy amikor bajnokságban játszol, alapvetően annyi trófeát veszítesz, mint amennyit nyersz, ami szerintem igazságtalan, tekintve, hogy olyan nehéz jó kártyákat szerezni és szintet lépni, sokszor meghalsz. és folytasd a bajnokságokat. Szerintem ne lehessen egy ligát visszamenni, csak újraindítani 0/-ról??? trófeák.
El sem enged...
Szép és könnyen megszokható, de lehet, hogy a csomagok egy kicsit olcsóbbak vagy jobbak
Rendben a játékmenet. A játék állandóan összeomlik, még akkor is, ha wifin vagyok, és ha az ember egy meccs közepén van, amikor ez megtörténik, ettől függetlenül elveszít egy próbálkozást. Jó, ha p2p típusú ember vagy, de semmivel sem különbözik a többi száz ilyen játéktól.
Ez egy jó játék, de a játékom hibás! Minden alkalommal, amikor egy ládára kattintok, az értesítés elakad, és újra kell töltenem a játékot. Kérjük, javítsa ezt a problémát.
Tudod mit, általában nem írok véleményeket, de gondoltam, hogy megteszem ezt a játékot. Azokkal, akik azt mondják, hogy a játék zsarnoksága az, hogy pénzt dobj rá, nem értek egyet. Oké, lehet, hogy kicsit türelmesebbnek kell lenned és lassabban kell haladnod, de jesszusom mit akarsz ingyen, vér?? Élvezze, amíg fejlődhet, majd lépjen tovább, ha akar. Szórakoztató és ártalmatlan. Csak azért, mert azt írja, hogy „vegyél meg” nem jelenti azt, hogy muszáj.
Fizess ha nyerni akarsz
Mindig olyan könnyű megmondani, ha egy fejlesztő fizetett az értékelésekért. Arra gondoltam, hogy mindenesetre kipróbálom egy teljes képernyős szobatisztítási típusú játék érdekes megjelenésű kiegészítése miatt. Ezt egyszer el kell játszani, röviden, aztán valami társasjáték stílusú dologra. Főbb pontok: 1. A vélemények hazugság (fogadd el a negatívakat) 2. Hamis reklám. 3. Lapátos edény.
WOIBNP
Az hagyján, hogy ha keveset költesz a jatékra, akkor sincs esélyed nyerni. De még szarul is van optimalizálva és bugos is... Töbszor fordúlt elő, hogy nem érzékelt egy adott gombot, csak ha újraindítottam a játékot. Most már, ha a kampány részt indítom, konkrétan kif*gy az atvezető után... 😅😂 Persze máshogy nincs esélyed fejlődni, mert mindenki elver, ha nem költesz 10 ezreket a játékra...
Majdnem 2 hete nem tudok játszani, nem töltök be. De a nagyszerű játék előtt a játék szinte minden pillanatát élveztem
Fizessen a játék megnyeréséhez. Hülyeség, hogy mekkora a különbség, ha fizetsz, és nem. Ha nem hajlandó több száz dollárt költeni egy haszontalan szánalmas játékra, ne törődjön ezzel a játékkal. A fejlesztők és a játékcsapat teljesen hülyék voltak a mechanikával. Undorító teljesen szörnyű.
Amit hirdetnek, az biztosan nem az, amit játszol. Eléggé élvezem, ha megértem, hogy ez egy freemium játék, szóval az a lényeg, hogy pénzt költsek. Szerintem több lehetőséget kellene hozzáadniuk olyan dolgokhoz, amelyek nem kerülnek 20-100 dollárba. Ezenkívül a felhasználói felület szempontjából SZARVA, hogy 15 olyan dolog van, amely felbukkan 50 dollárért.
Gymnastics Superstar RPG krjb
Már egy ideje játszom ezzel a játékkal, és jelentős összeget költöttem arra, hogy megpróbáljam élvezetessé tenni a játékot, de azzal kezdek gondot okozni, hogy az elköltött pénzből a fejlesztők Nem értékeltem, és játék közben úgy tűnik, hogy elvesztem a kapcsolatom komoly játék közben, és a végén elveszítem a kanyarokat, vagy újra meg kell próbálnom legyőzni egy kemény ellenfelet, de aztán ránézek és wifin vagyok, vagy tökéletes szolgáltatást kapok, kérlek javíts.
Mint mindig, sajnos most is őrjöngés, ha nem fizetsz, hogy lépést tarts. Remek játék egészen addig a pontig, amíg rájössz, hogy elakadsz a játékban néhány óránként, amíg erősebb kártyákat kapsz.