Post by dessaogasrafe on Feb 11, 2022 0:08:23 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ drahokamy generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
Nemůžu dát kreativní mód nejde to
Jak mám aktivovat 3D mod panel Vívojáři pomoc.
Hra je super doporučuju :-D :-D
Strašně se to laguje!!!
Fuj
Je to velmi dobré, ale existují chyby, kdy některá zvířata, jako jsou kočky, procházejí zdmi, když je dáte do svého domu nebo do jámy, a pak zmizí, opravte to prosím
Nemůžete se vázat na vodítku, nemůžete získat meče nebo vkládat předměty do truhly v kreativním, nejhorším minecraftovém ripu, jaký jsem kdy viděl. ALE, za 2 hvězdy je to v pořádku
Super hra jeho i na siglipleyer a multiplayer ale na multiplayer de jenom creativ a škoda že nejde survival na multiplayer doporučuji.
Neni co rict
Ahoj brasko
Dídrí
Líbí se mi, že se snažili, ale pokud chcete hrát na multiplayeru, KAŽDÉ místo je obsazeno, takže nemůžete stavět, aniž byste nezničili to, co postavil někdo jiný. Je také těžké to ovládat a nenávidím avatary. Všude bloky a kolem lidí. Nesnáším to. Pokud to čtete, než to dostanete, nechápejte to. Alespoň ne na tabletu.
Worldcraft, playlabs... Tuto hru mám moc rád, ale také jsem měl smutnou zprávu... Není fér, že svět je pryč, protože už se tomu světu nikdo nevěnuje... někdo se možná do toho světa vrátí ... Představte si, že by nikdo skutečně nenahrál svět... to by bylo hrozné... po všech těch skvělých vzpomínkách, které jsme měli, je to prostě pryč... pravděpodobně to není vaše chyba, je to naše, ale... já stále si přeji, aby jeden populární svět pokračoval, i když se nikdo nezúčastní... prosím pomozte...
Hra je opravdu dobrá, ale když udělám dům a ukončím hru a když ji znovu spustím, můj dům je pryč, stane se, že je čas to opravit
WorldCraft: 3D Block Craft Aventură afys
Skvělá zábava na hraní. Ale mohlo to být lepší, kdybyste dali kompas všem, protože když se ztratíte, není možné se dostat domů, tak prosím přidejte kompas
kope se tam pomalu a kdo se pohnu trochu musím kopat znova lepší je ten placenej
Kokotina 1stupně
Hra je zábavná, ale chybí v ní části, jako jsou následující: K čemu se používají pavoučí oči a jak je používat. K čemu se slizové kuličky používají a jak je používat. K čemu slouží planoucí tyče a strašlivé slzy a jak je používat. Měly by tam být mapy. A v neposlední řadě jsou tu kbelíky ale žádná voda nebo láva jen mléko. Rád bych dostal odpověď na tuto recenzi, existuje více problémů, o kterých bych chtěl diskutovat, například když kdykoli opustím aplikaci, ztratím všechny své diamanty a železo.
Rád jsem tuto hru vyzkoušel, ale byla to zábava. Měli byste však dát něco jiného, jako je běh, nové moby a další? Byl jsem tak nudný, protože jsem nemohl dělat nic jiného.
Neni to vůbec jako minecraft nestahovat píčovina
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] アドベンチャー yfx
Nejde mi udělat nový svět. Ale mám ještě jiný ten je OK a tenhle jsem už měla a taky dobrý. Teď už to nejde
je to ta nejlepší hra hned po:Minecraft pocked edition
Je to super hra
Konečně nějaká hra co není za KČ ale do další aktualizace bych dal více kamenů jako třeba lapis, redstone a normální crafteni protože tam jsou věci třeba pirko ze kterého bych si udělat šíp ale tady to nejde a to jen zabira inventař
Je to dobrá hra, ale nemůžu sehnat peníze na nákup skinů. Obvykle mohu získat coiny zdarma sledováním reklam nebo čehokoli, co hra chce, abych udělal. Byl tam "Tweet o hře" a dostal jsem za něj 50 coinů, takže jsem to udělal, ale nic se nestalo. Pořád to říkalo "Chyba. Váš tweet jsme nenašli" nebo něco podobného. A opravdu potřebuji nové skiny, protože ty, které mám, jsou staré noobské.
Líbí se mi aktualizace! jsou zde určitá vylepšení těchto funkcí a mohlo by být více pro vylepšení. (Také prosím přidejte survival multiplayer)
ehm, ta hra je v pohodě, myslím, ale zažil jsem závady, kdy offline hry zamrznou a pak bych skončil uprostřed ničeho, a když jdu do světa, načítací obrazovka se zasekne, přesto tam žádná nether být věci jako,, ender men,, ghast tears, netherwart ect, dávám přednost této hře před vaší novou hrou, ale stále není nejlepší
Grafika je nic moc a nejsou tam žádná zvířata i inventář není pestrý !!! Proto dávám hodnocení: "Špatné" !!!!
Je to v pořádku, ale bez ohledu na to, co děláte, svět je omezený a není zde žádný nábytek a tekoucí voda a odstranění jednoho bloku trvá 15 sekund. Doporučil bych lokomotivu nebo blokovou loď. Mají nábytek a tekoucí vodu a NEOMEZENÉ POZEMKY
Tuto hru jsem měl od prvního vydání v obchodě Play. to bylo před 5 lety. ale když jsem dostal tuto hru, grafika se od té doby opravdu zlepšila.
WorldCraft: 3D Block Craft Avanture azz
Kámo! Miluji tuto hru, je to jako minecraft a za minecraft musíte platit, ale v zásadě je tato hra bezplatná verze minecraftu, ale ANO je velmi dobrá!!! Pět hvězd:))))
Na další Hru. Re: technická odezva; hra je již smazána. Potřeboval bych to nahrát zpět, ale baví mě další podobná jednodušší hra. Nemohu používat myš a rozbití bloků trvá příliš dlouho.
0 HVĚZD DOSLOVA POUZE 0 HVĚZD. Díky tomu hra nevypadá dobře, protože obrázky jsou podvod. Z obrázků je to úplně jiné, nemůžete odstranit předměty z inventáře, textura je špatná, nemůžete přimět tnt explodovat. Grafika, fyzika, to vše je naprosto příšerné. Nemohu to ohodnotit 0 hvězdičkami, takže to hodnotím 1 hvězdičkou.
To je velmi zábavné, můžete to hrát pro více hráčů, protože to hrají biliony lidí 😍😍😍, ale mě se to nelíbí😠 líbí se mi, že je to 3D Přál bych si, aby to bylo jako craft palace pro, je to zábavné, ale já na této hře prostě nemám rád 3D