Post by dessaogasrafe on Feb 11, 2022 0:14:21 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code multe rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Alien Creeps - Tower Defense Strategie qas
Acest joc începe frumos, dar rapid te va face conștient că trebuie să investești bani reali. Trebuie să fie un joc plătit. Puteți viziona videoclipuri pentru aur gratuit, dar apoi nu vă oferă aurul. Acesta este motivul pentru care am dezinstalat. Joc nasol de săpat de aur. Puteți spune ce a prioritizat compania, banii peste dvs., vă bucurați de joc.
Învârtirea distractivă a jocurilor TD, dar băiete, băiete, și-au vândut sufletul cu plata pentru câștig. Sincer, probabil că se va opri din joc odată ce pietrele mele gratuite se vor epuiza.
Nivelul 12.. Cum putem curăța fără trupe.. --->>> NU DESCARCĂ ACEST JOC PIDERIE DE TIMP ESTE MAI GRĂ DUPĂ NIVELUL 5 <<<<--- pierdere de timp și energie
Fixat pe turnul de apărare, are căi predeterminate și locații de construcție, ceea ce ucide 70% din strategie. Astfel, devine puțin mai mult decât o atingere fără minte pentru a face upgrade jocului.
Îmi place, dar pietrele prețioase sunt prea scumpe... și este greu de câștigat xp și monede
Joc bun, dar urăsc reclamele și achiziția în aplicație!
Super tare
Îmi amintește de jocul Star Wars tower defense. Grafică drăguță, puțin amuzantă (ecranul de încărcare necesită timp pentru a termina părul).
Turelele nu acordă prioritate inamicului principal. Turnurile de rachete sunt o risipă de construit, turnurile cu laser nici măcar nu trag când inamicul este în raza de acțiune, așteaptă până când inamicul s-a mișcat la jumătatea drumului, lipind turnul, apoi trage în cele din urmă. De asemenea, prea multe reclame și o groapă de bani pentru microtranzacții
Multă distracție. Nu trebuie să cheltuiți bani. Doar ca să scap de reclamele alea de baraj
Bucură-te de joc câteva ore la un moment dat. Joc distractiv, joc greu de măcinat târziu sau cheltuiește bani reali! 😑
Grafică bună, dar există doar 4 tipuri de unități. Jocul devine complet imposibil după 10 niveluri, dacă nu cumperi upgrade-uri exorbitante. Dezinstalat.
Jocul este bun, dar nu există nimic în fiecare actualizare, măcar să ofere o altă actualizare pentru mașini și, de asemenea, să accelerăm celelalte lucruri, astfel încât să putem câștiga un erou fără a cheltui bani. Nu a fost nimic nou în fiecare actualizare. Dacă se întâmplă din nou, aceasta va fi ultima mea încercare și apoi voi renunța la acest joc.
Tutorialul forțat al jocurilor s-a blocat în mod repetat la al doilea val doar spuneți că trebuie să folosiți energie... dezinstalarea acum, nu vă pierdeți timpul
Practic imposibil să câștigi alți eroi. Ei fac bani din reclamele pe care nu mă deranjează să le urmăresc. Dar au nevoie să plătească pentru a cumpăra eroi. Știri interioare: există și alte jocuri F2P, cum ar fi „împușcători cu extratereștri”
Aproape o plată pentru a câștiga. Durează mult prea mult timp pentru a câștiga eroi și a-i construi, făcând mintea repetitivă.
Alien Creeps - Tower Defense Strategiya laj
lemma.pdf - Departamentul de Limbi Moderne
prea multe reclame și nu mai distracție
Nu ma conectez la facebook
Este grozav și toate, dar poți măcar să scazi prețurile pietrelor prețioase, care ar fi foarte util „actualizare bună totuși”
Acest joc are câteva puncte bune și câteva puncte proaste, dar punctele bune sunt mai puține și punctele rele sunt mai multe. Mi se pare acest joc foarte bun și distractiv. Îmi doresc ca creatorii acestui joc să lucreze la aceste puncte proaste și să facă acest joc mai bun.
Acest joc este grozav, dar sunt atât de multe reclame la fiecare nivel și am fost foarte dezamăgit pentru că eroii sunt mult prea scumpi pentru a fi câștigați. Fă-l mai ușor de obținut, cum ar fi cumpărat cu diamante în loc de bani reali. Și vă rugăm să adăugați alte evenimente pentru a obține un erou unic.
Jocul este bun, dar problema este că plătiți pentru a câștiga, puteți cumpăra doar eroi pe bani reali în loc de banii pe care îi puteți obține în joc.
joc gr8! grafică excelentă, puțin lent la upgrade-uri. intervalul de timp pentru unii poate fi un pic lung. Distracție peste tot, poveste solidă. Îmi place!
O altă plată pentru a juca, când veți învăța, idioții, NIMENI CORP nu vrea să plătească pentru a câștiga, nu vă deranjați, asta e o prostie. Este nevoie de pietre prețioase pentru a câștiga și ghici cum obții acele pietre prețioase pe care cu siguranță nu le dăruiesc .......
Mai multe unghiuri cool pentru a juca și a fi ocupat. Poți continua să progresezi fără să devină prea dificil și apoi să-ți cheltuiești banii pentru a te îmbunătăți. Până acum, bine!!!
Joc foarte bun, dar de ce nu putem cumpăra eroii cu pietre prețioase sau monede, vă rog să remediați asta în următoarea actualizare Și vă voi oferi cinci stele
Interesanta
Alien Creeps - Tower Defense სტრატეგია cqa
Creep gamper mp3. ... Hero Defense - Haunted Island torrent Freedom. ... Descarca jocuri pentru android 5 0 gratuit În cazul în ce pentru lge albastre
Atunci cand am testat telefonul Mstar S700, am testat si jocuri pe acel model. Printre ele se numara si Alien Creeps TD, un tower defense gratuit in Play
Who is? Brain Teaser & Riddles Loginiai dfow
După ce ați ajuns la nivelul mai mare, nu mai puteți trece lv-urile și upgrade-urile durează zile, atunci rămâneți blocat pentru că nu puteți trece lv pentru a obține monede pentru a face upgrade, așa că nu mai puteți avansa
O.K!
Jocul te obligă să cheltuiești bani pentru a progresa. Nici măcar nu pot termina construirea în turnulele de joc fără a cumpăra bani reali.
Foarte bazat pe numerar în comparație cu alte jocuri !!! Acest joc se concentrează pe cum să-i faci pe jucători să cheltuiască bani!!! Chiar și în stadiul incipient al jocului
Este distractiv pentru puțin timp, apoi trebuie să cheltuiești o mulțime de bani pentru a ajunge mai departe, ca să nu mai vorbim că nu primești suficienți bani pentru a-ți construi Turnurile suficient de repede
[vo-'ios] gay, glad PRONUNCIATION AND SPELLING 7 boi (n. pi.) ... to work lucrare, working a se apara, to defend oneself aparare, defence 2nd a vedea,
Dacă doriți să jucați acest joc, asigurați-vă că aveți mulți bani, altfel este o pierdere completă de timp și de încărcare a bateriei. Te rog ascultă-mă . Acest joc nu este pentru noi cei care nu cheltuim bani într-un joc mobil
Pe ecranul de start sunt nu mai puțin de 6 reclame. Acesta ar fi un joc decent td altfel.
Joc captivant. Odată ce înțelegi ce fac armele tale, strategia și jocul devin mai ușor.
Uimitor și foarte ușor și este cel mai bun TD pe care l-am jucat vreodată, o treabă bună dezvoltatori Sper că veți adăuga mai multe, așa că noi, jucătorii, vom continua să jucam și, apropo, să încercăm să adăugăm așa cum oamenii s-au răzbunat și au invadat misiuni extratereștri mulțumesc
În general, jocul este repetitiv și îmbătrânește destul de repede. Funcția pentru monede și pietre prețioase „gratuite” a încetat să mai funcționeze după ultima actualizare. Continuă să spună „anunțul a fost întrerupt”, indiferent cât de mult te uiți.
Câteva micro-tranzacții, dar, în opinia mea, merită puținele lire pe care le-am cheltuit pe el, deoarece este un joc decent pentru a petrece puțin timp cu jocurile ocazionale
Programul a fost codificat incorect. Tot spune „nu te-ai uitat la suficiente reclame”, dar eu chiar am făcut-o. Am urmărit destul. foarte prost.
joc distractiv. Îmi place că poate fi întrerupt și că dacă aleg să cheltuiesc bani, prețurile sunt foarte rezonabile. Îmi place foarte mult acest joc. numai dacă aș putea alege bonusurile eroilor mei pentru a urca niveluri.
Joc distractiv, dar trist nu poate ajunge decât atât de departe înainte ca jocul să strigă pentru bani, nu pentru mine
este grozav incearca. jocul este un joc de ucidere cu extratereștri, l-aș evalua cu 5 stele. woo hooo