Post by dessaogasrafe on Feb 11, 2022 0:26:22 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu resursu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Drive Ahead! Sports 2022 version ▞▞▞
Bu oyun möhtəşəmdir, lakin voleybolu qarşı rejimə qoyun və turniri oflayn edin
Bu, yaxşı oyundur, amma hər şeyin öz işidir. Mən bu oyunda həqiqətən yaxşı olub-olmadığımı görmək istəyirəm, amma edə bilmirəm, çünki hamısı oflayndır. Bacarıqlarımı digər oyunçulara qarşı sınaya bilmərəm. həm də bizi həqiqətən də yaxşılaşdırmaq çətindir, çünki hər dəfə qazanmağa başlasanız, daha yaxşı oyunçulara qarşı çıxa bilməzsiniz. Zəhmət olmasa, multiplayer rejimi yaradın. təşəkkürlər
Güvənin yaxşıdır, amma düzəldilməsi lazım olan bəzi şeylər var
Drive Ahead! Sports খেলাধূলা txho
Bunun üçün daha çox idman lazımdır
Əyləncəli, lakin heç bir səbəb olmadan daimi geriləmə tırmanışları ilə məhv edildi.
Bəzən topa vurmurlar və o, mənim qapıma keçir
Düşünürəm ki, bu oyun fırıldaqçılardır və bəzi personajlara nəzarət etmək asan deyil
Oyun həmişə kompüterə böyük üstünlük verir və onun qalib gəlməsi üçün qaydaları əyəcək.
Nəzarətçi pis gameplay pis hitboxez pis və ENERJİ var? Mən də olduqca pis mən Uninstaller praktiki olaraq dərhal oyuna dözə bilmədim
Air Force - 1945 War Аркадни iif
Yaxşı oyun, amma əslində oyunu aşağı salan o idi ki, yalnız 1 futbol rejimi var idi, lakin şəkillərə baxdıqda onun çoxlu oyun rejimlərinin olduğunu göstərir və nəticədə oyun darıxdırıcı olur. Bundan başqa əla oyundur.
Gözəldir oyun
Oynamaq üçün mükəmməl bir oyundur
Mən oyunun çətin olduğunu xoşlayıram, amma əylənirəm və digər oyunçularla rəqabət aparıram
İdarəetmə astronomik cəhətdən pisdir. Əgər top/şayba arxanızca qalsa, siz əsasən vidalanmışsınız.
Tərtibatçılar rəylərinizi aşağı versəniz, onları silirlər. Bu oyun çox ədalətsizdir və qalib gəlmək çox çətindir.
Yalnız gəlin qırmızı komanda qalib gəlsin və elementə hər dəfə birinci çatanda oyun donur
Oyun həqiqətən yaxşıdır, amma geridə qalan adam
Qrafika yaxşıdır və insanlar bir çox digər oyunlar kimi bir problem yaradır, bu da onu çətinləşdirir, o zaman çətin olur 💯 və mən buna səfehəm
Aprel ayından bəri oyun qəzaları baş verir, buna görə də irəlidə sürücü müsbət rəy istəyir, sonra bunu düzəldin, onu oynatmaq mümkün deyil!
Bəli, bu oyun Pisdir O, sınıqdır, oynadığınız zaman həmişə geridə qalır, Ai güclənir və fırıldaqlar edir, sadəcə olaraq super pis oyundur
Olduqca sərin Disk qabaqda normal Diskdə böyük yeniləməyə malikdir
Mən idmanı sevirəm, ona görə də bu mənim üçün yaxşı oyundur
Əla oyundur men bu oyunu 1 ildir oynuyuram butun masinlari almisam super 👍👍👍
Bu yeniləmə hələ də ən pisi idi! Oyuna girən kimi, bu turniri davam etdirin. Və bu, sizi turnirdə iştirak etməyə məcbur etmir! Əlinizdə olan sikkələrlə maşın ala bildiyiniz zaman daha çox xoşuma gəldi. İndi sadəcə olaraq, real pulla alın və hətta yeni avtomobillər də yoxdur, sadəcə dərilər! Daha çox idman ola bilməzmi???
bu ən ədalətsiz və ən pis oyundur, bot topa dəyəndə onlar onu qapıya vururlar, amma mən topa vuranda o, ümumiyyətlə daxil olmur, amma zəhmətini yüksək qiymətləndirirəm
Yaxşı idi oğlan və qızlar
Drive Ahead! Sports Sport uuv
Dünyanın ən yaxşısıdır, düşünürəm ki, stressdə olduğumuz zaman bu oyun bizə istirahət etməyimizə kömək edə bilər, mən bu oyunu sevirəm, bu oyunu unuda bilmirəm.
Digər xarakterli avtomobillər həmişə sizin maşınlarınızdan qat-qat yaxşıdır, buna görə də daha yaxşı avtomobillər əldə edə bilməzsiniz, çünki onlar sizi həmişə döydükləri üçün kifayət qədər pul əldə edə bilmirsiniz və əgər siz onu hədiyyə maşınına almağa çalışsanız, pul qazana bilməzsiniz. bu yolla daha yaxşı avtomobillər əldə edəcəklər. BU OYUN SUCKS!!
Gözəldir
S***dan başqa bir şey əldə etmə ehtimalı dəhşətlidir
Mən ona 2 ulduz verdim, köhnə versiyalar 2018-ci il növləri kimi BÜTÜN ÇOX YAXŞI idi, burada xəritələri seçə və oyun rejimlərini dəyişdirə bilərsiniz, amma niyə onlardan qurtulmaq oyunu daha pis etdi
Botların çox çətin və heç də əyləncəli olmadığı axmaq oyundur, onları həddindən artıq gücə çevirir
Mən bu proqramı sevirəm! Yerli multiplayer əlavə etməyinizi istərdim. Ümumilikdə heyrətamiz!
Möhtəşəm super futbol rejimi. Ən yaxşısıdır. Multiplayer lazımdır!
Oyun əladır, istisna olmaqla, oyunları məğlub etmək çətindir, çünki idarəetmədən istifadə etmək çətindir. Əks halda əla. *zəhmət olmasa problemi həll edin!*😟😯😢😣
Daha yaxşı irəlidə sürmək
Çox irin
Vur vur
Karantin zamanı oynamaq üçün həqiqətən gözəl oyun! Düşünürəm ki, enerji sistemi bir az axmaqdır, amma bundan başqa, cansıxıcı zaman oynamaq üçün çox əyləncəli oyun! Redaktə: Onu 1 ulduza dəyişdi, çünki ən yeni yeniləmə oyunu həqiqətən də pozdu! Birincisi: Məlumatlarımı sildim. İkincisi: MİSSİYALAR HARADIR?!
Təcrübədə topun fizikası turnirdən tamamilə fərqlidir.
Köhnə versiyanı bəyəndim, zəhmət olmasa köhnə versiyanı geri gətirin
hətta orada əlavə edir ki, bu oyun o qədər böyükdür ki, siz təcrübəyə başlaya və dünyanın hər yerindən insanlarla oynaya bilərsiniz